Selecteer een pagina

Onze realisaties

Komt uw site hier binnenkort ook tussen te staan? Neem alvast een kijkje tussen onze huidige realisaties.

Website Solar Batteries

Solar-batteries

Als plaatser van thuisbatterijen en de daarvoor aangepaste omvormers wou Mathieu een duidelijke site met enkele extra mogelijkheden. 

Directe prijs: Klanten hoeven niet te wachten, maar kunnen a.d.h.v. enkele parameters zelf hun pakket samenstellen. Ze krijgen direct een prijs te zien.

Blog: Thuisbatterijen zijn een relatief nieuwe markt. A.d.h.v. zijn blog probeert Mathieu de klanten duidelijk te maken hoe alles in elkaar zit. A.d.h.v. zoekwoorden in de blog komen klanten ook sneller bij hem terecht.

Website Tripel Trappers voorbeeld

Tripel Trappers

WTC de Tripel Trappers waren op zoek naar een website waar ze hun evenementen konden aankondigen en hun sponsors bedanken.

Evenementen: aan de hand van deze pagina kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor komende Ride Alongs van de Tripel Trappers. De leden kunnen zelf eenvoudig deze evenementen aanmaken of aanpassen.

 

Websites in opbouw:

Sleep-Line – Comming soon

Sleep-Line in Spiere was al even toe aan een nieuwe en frisse website. Achter de schermen zijn we al hard bezig met de uitwerking hiervan. 

Webshop: De groeiende online verkoop deed Luc sterk twijfelen om zelf ook te starten met een webshop. Met onze samenwerking kan hij dit op een betaalbare wijze verwezenlijken.  

Villa Diani – Comming soon

Deze Bed & Breakfast in Diani Beach in Kenia, eigendom van Belgen was toe aan een nieuwe website. Binnenkort zal het resultaat hiervan ook online staan.

Ingebouwd boekingensysteem: Omdat alle boekingen tot nu toe via booking.com verlopen, misloopt men heel wat inkomsten. De commissie van 15% kost jaarlijks vele honderden euro’s.

Men blijft booking.com gebuiken, maar op boekingen gemaakt via de eigen site verliest men niet langer deze commissie. Dankzij een automatische koppeling worden plaatsen geboekt op de website ook geblokkeerd op booking.com, Airbnb,… en omgekeerd. De investering in de website wordt dus snel terugverdiend!