Selecteer een pagina

Website bouwen

Wij bouwen uw website op maat.

Samen bekijken we welk pakket het best aansluit bij uw noden.

€700

OPSTARTKOST
STANDAARD WEBSITE

 

 • Responsive website
 • Basisopleiding
 • Verplichte Cookie melding

 

 • SEO friendly
 • Gratis SSL certificaat
 • Veel uitbreidmogelijkheden

€219

JAARLIJKSE KOST

 

 • Updates en basis backup van de site
 • Licentiekosten
 • Basis onderhoud

 

 • 1 e-mailadres
 • 1500MB hosting
 • Domeinnaam (.be)

* Prijzen zijn excl. BTW

Extra opties

l

CONTACTFORMULIER

Kostprijs: € 75
(Tijdelijk inbegrepen bij de opstartkost)

Maak uw website compleet met een contactformulier. Hiermee kunnen klanten u nog makkelijker bereiken via de website zelf. Dit formulier wordt indien gewenst beveiligd met een ReCaptcha om spam te vermijden.

AFSPRAKENSYSTEEM

Jaarlijkse kost: €119

Het is voor klanten een groot gemak als ze via hun smartphone of computer een afspraak kunnen boeken. Zo kunnen de klanten zelf zien wanneer er nog plaatsen vrij zijn en u hoeft geen tijd te verliezen aan een telefoongesprek.

Zo staat de klant tijdens zijn bezoek centraal en niet uw telefoon.

GOOGLE MIJN BEDRIJF

Kostprijs: € 30

Het is belangrijk dat u goed te vinden bent op Google. Ik help u daar graag bij verder, onder andere met uw Google bedrijvenprofiel in orde te brengen.

MEERTALIGE WEBSITE

Op maat

Heeft u nood aan een meertalige website? Laat het ons weten en we bekijken samen de mogelijkheden voor een eenvoudig beheer die bovendien goed scoort op Google!

BOEKINGSYSTEEM VAKANTIEHUIZEN

Op maat

Verhuurt u een vakantiehuis, een appartement of een B&B? Maak komaf met de hoge commissies bij booking.com, Airbnb en gebruik uw eigen boekingssysteem, vrij van commissie per boeking.

t

Andere vragen

Op maat

Heeft u een andere vraag? Aarzel niet om deze te stellen en we helpen u graag verder! Naast bovenstaande uitbreidingen zijn er namelijk nog heel wat andere oplossingen mogelijk!

ANDEREN GINGEN U VOOR

“Laurent heeft me alles duidelijk uitgelegd zodat ik goed wist waar ik aan begon. Ik wist meteen wat deze website me zou kosten en dankzij het handige systeem kan ik zelf wijzigingen maken aan de website. Hiermee spaar ik als starter heel wat uit, maar heb ik toch een professionele website!”
Mathieu

Plaatser van thuisbatterijen, www.solar-batteries.be

“Ik wou aanvankelijk nog even wachten met mijn website te vernieuwen tot ik hoorde voor welke prijs veylau.be dit kon doen. Mijn nieuwe site was vrij snel klaar en dankzij de persoonlijke aanpak volledig naar mijn zin. Bedankt Laurent!”

Luc

Verkoper slaapcomfort, www.sleep-line.be

VEEL VOORKOMENDE VRAGEN

Is er nog iets niet duidelijk voor u? Neem gerust contact met ons op en dan helpen wij u graag verder!

Wat is een SSL Certificaat?

Een SSL certificaat voegt een extra beveiligingslaag toe aan uw website. Hierbij wordt de verbinding tussen de server en de bezoeker van uw site versleuteld. Indien er door een hacker gegevens ontfutseld zijn, worden die waardeloos aangezien hij de sleutel niet heeft. Een ander voordeel is dat de bezoeker een slotje in de adresbalk te zien krijgt in plaats van de melding dat de site onveilig is. Als laatste komt het ook uw SEO Ranking ten goede. Zoekmachines als Google hechten namelijk veel waarde aan een veilige website! 

 

Wat betekent SEO friendly?

Het is belangrijk dat klanten snel hun weg vinden naar uw website en niet die van uw concurrent. Hoe hoger u staat in de ranking bij Google, hoe groter de kans dat dit lukt. SEO, Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie is een techniek om uw site hoger te krijgen zonder maandelijks extra te betalen aan de zoekmachines zelf. Het betalen aan zoekmachines om helemaal bovenaan te staan kan natuurlijk ook, al spreken we in dit geval van SEA: Search Engine Advertising. Bij SEA dient er dan een bepaald bedrag betaald te worden per klik naar uw website. 

Waarom zijn we zo goedkoop?

Laat ons duidelijk zijn, onze goedkope formules doen niets af van de kwaliteit. We zijn nog maar recent gestart en vinden het belangrijk dat iedereen een betaalbare website moet kunnen hebben. Het pakket dat u bij ons krijgt kost bij anderen al snel €1500. We zijn ervan overtuigd dat we dezelfde kwaliteit kunnen bieden voor een veel lagere prijs. Doe dus snel uw voordeel!

Waarom betaal ik een maandprijs?

Om een website te bouwen is er uiteraard de opstartprijs. Daarnaast is er ook een maandelijkse kost die vaak vergeten wordt. Deze kost is er voor de servers waar de website op draait, de domeinnaam die jaarlijks betaald dient te worden, maar ook voor het onderhoud en de veiligheidsupdates. Sommige van de modules die we gebruiken hebben ook een jaarlijks te betalen licentie. Ook deze kost wordt indien nodig doorgerekend.