Selecteer een pagina

Ons afsprakensysteem

Bent u kapper, heeft u een nagelstudio of wenst u uw klanten op afspraak te ontvangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken uw website met ingebouwd afsprakensysteem. 

Klant centraal

Plaats uw klant centraal tijdens zijn bezoek en niet uw telefoon. Klanten kunnen vanaf nu online een afspraak boeken en u kan meer tijd spenderen waar u goed in bent! 

Gebruiksgemak

De klant kan dag en nacht een afspraak reserveren en ziet hierbij op voorhand alle vrije momenten. Gedaan dus met alle vrije momenten te overlopen aan de telefoon. Bovendien krijgt de klant ook een herinneringsmail voor de afspraak.

Ingebouwd

Uw klant wordt niet van de ene naar de andere site geloodst, maar kan rechtstreeks op uw eigen site een boeking maken. 

afsprakensysteem

Belangrijkste kenmerken:

Herinneringsmail

Uw klant ontvangt de dag voordien een herinneringsmail voor zijn/haar afspraak. Zo voorkomt u dat de klant zijn/haar afspraak vergeet.

Synchronisatie met uw agenda

De afsprakenmodule kan gesynchroniseerd worden met uw persoonlijke O365- of Google agenda. Zo kunt u in één oogopslag al uw afspraken raadplegen. Uiteraard kunt u de afspraken ook raadplegen in de module zelf.

Geïntegreerd op uw website

Deze module kunnen we makkelijk integreren op de website. De klant dient uw website bijgevolg niet te verlaten om een boeking te maken.

Onbeperkt aantal personeelsleden

Voor ieder personeelslid kan er een agenda voorzien worden in de afspraakmodule, zonder dat dit voor de klant onoverzichtelijk wordt. 

Eén afsprakensysteem voor meerdere agenda's

Voeg zoveel diensten of personeelsleden toe als gewenst. Het systeem kent deze dienst dan toe aan de agenda van het juiste personeelslid. 

Aanpasbaar design

De kleuren van deze module kunnen volledig aangepast worden naar uw huisstijl.

Probeer vooral zelf.

Demo 1:

Probeer vooral zelf.

Demo 2: